Video’s van de cursussen, Wado-Ryu wedstrijden… van de Karateka’s gemeenschap

Wado-Ryu Shiai en Katas wedstrijd te Leuven in de jaren 75

Wado-Ryu Shiai en Katas wedstrijd te Leuven in de jaren 75 met Kamigaito Yoshikazu Sensei. Ook demonstratie van Kata Kushanku door leden van de Samoerai Karate Club Leuven ( leraar Luc Galmart, leden Jean-Pierre Vansina en Xavier Wispenninckx). Ook demonstratie van Sanchin Kata door Kamigaito Yoshikazu Sensei. Een van de hoekscheidsrechters was de heer Raymond DAGRAIN verantwoordelijk voor de afdeling Karaté bij de FTAM ( Fédération Travailliste des Arts Martiaux ). Kamigaito Sensei heeft veel les gegeven in verschillende clubs van de FTAM in Wallonië.

Wado-Ryu Shiai and Katas competition at Leuven in the years 75 on YouTube

Wado-Ryu Shiai te Leuven in de jaren 75 met Kamigaito Yoshikazu Sensei

Wado-Ryu Shiai te Leuven in de jaren 75 met Kamigaito Yoshikazu Sensei. Een van de hoekscheidsrechters was de heer Raymond DAGRAIN verantwoordelijk voor de afdeling Karaté bij de FTAM ( Fédération Travailliste des Arts Martiaux ). Kamigaito Sensei heeft veel les gegeven in verschillende clubs van de FTAM in Wallonië.


Wado-Ryu Shiai en Katas wedstrijd te Visé in het jaar 1989 met Kamigaito Yoshikazu Sensei

Wado-Ryu Shiai en Katas wedstrijd te Visé in het jaar 1989 met Kamigaito Yoshikazu Sensei. Deze werd georganiseerd door de ASBL Wado Kamigaito België VZW en kreeg de naam ” Kampioenschap van de Hoop”. Dit soort competitie werd elk jaar georganiseerd tussen ronde 75-95.
De wedstrijd van 1989 was zeer speciaal omdat het met een uitgenodigde Japanse ploeg was gecoacht door Hada Sensei en Yanagawa Sensei.

Kampioenschap van de Hoop Deel 1 op YouTube
Kampioenschap van de Hoop Deel 2 op YouTube